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CIRCULAR NO -1-3-1  
INTERPRETATIONS 
Attached are interpretations issued by the Board in respect of Australian Design Rule No. 1 - 
Reversing Signal Lamps (July 1980).  They should be read in conjunction with Circular No. 0-11-
1. 

Interpretations 
Australian Design Rule No. 1 - Reversing Signal Lamps 

 as endorsed by the Australian Transport Advisory Council - July 1980. 

Interpretation No. 1 (Clause 1. 3. 1) 

Question:  Under what conditions must the lamp be lighted? 

Answer: (a) The lamp “must always” be lighted whenever the gear selector is in  
Reverse position and the engine is running. 

(b) The lamp may also be lighted when the gear selector is in the reverse 
position and the ignition or master switch is in the “on” position and the 
engine is not running. 

Note: This interpretation supersedes AMVCB letter reference 69/2622 of 8th November 
1983. 
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